Pui umplut cu alune din: pui, bacon, carnaciori, ciuperci, alune, oua, unt, ceapa, vin, coniac, ulei. Ingrediente: 1 pui cu toate măruntaiele 170 g bacon 140 g cârnăciori de bere 2 ouă 200 g ciuperci 30 g alune 1-2 felii de pâine 2 cepe 100 g unt 150 ml vin 100 ml coniac 750 supă […]
Pui umplut cu cremă de branza si pesto
PrinteazaO reteta de pui umplut cu crema ed branza si pesto din: piept de pui, crema de branza cu ceapa, pesto, pesmet, busuioc, ulei de masline, rosii cherry si seminte de pin.
- 6 piepti de pui, fara piele, dezosati
- 120 g crema de branza cu ceapa
- 4 linguri pesto
- 150 g de pesmet
- 1 mana frunze de busuioc tocat, plus cateva frunze pentru decor
- 6 linguri ulei de masline
- 200 g rosii cherry
- 2 lingurite seminte de pin
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se amestecă crema de brânză cu pesto, 50g de pesmet şi busuiocul tocat.
Se crestează fiecare piept de pui cu un cuţit ascuţit pentru a se forma un buzunar. Se umple cu mixul de brânză.
Se ung piepţii de pui cu ulei de măsline şi se condimentează.
Se dă fiecare piept prin pesmet, având grijă să fie acoperit pe toate părţile, şi se aşază pe o tavă de cuptor unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt, alături de roşiile cherry.
Se stropeşte totul cu puţin ulei.
Se lasă la cuptor 25 de minute, iar în ultimele minute se presara seminţele de pin.
Se servesc presăraţi cu frunze de busuioc, alături de garnitura preferată.
Pui umplut cu cremă de branza si pesto
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui umplut cu alune
Pui umplut cu ficat in vin
Pui umplut cu ficat in vin din: pui, usturoi, ficatei, vin, cimbru, rozmarin, piper, boia, lamaie. Ingrediente: 1 pui mare 5 căţei de usturoi 300 g ficăţei de pui 100 ml vin alb 1 lingură de cimbru 2 fire de rozmarin 1 linguriţă de piper măcinat 1 linguriţă de boia 1 lămâie ulei sare […]
Pofta buna!