Rețeta Piept de Pui Umplut din: piept de pui, sunca, branza mozzarella, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, ou. Ingrediente: 2 bucati piept de pui, deschise și bătute subțire 100g șuncă presată 100g brânză mozzarella 1/4 ceașcă spanac tocat 1/4 ceașcă ciuperci tăiate mărunt 1/2 ceapă tocată fin 2 căței de […]
Pui umplut cu crenvursti, mustar si masline
PrinteazaPui umplut cu crenvursti, mustar si masline din: pui, muştar, usturoi, ceapă, crenvurşti, măsline fără sâmburi, vin.
- 1 pui
- muştar
- usturoi
- 1 ceapă
- 3 crenvurşti
- 100 g măsline fără sâmburi
- 500 ml vin
Mod de preparare:
Faci o pastă din muştar şi usturoi pisat şi ungi puiul pe dinăuntru şi pe afară. Laşi puiul timp de 12 ore la frigider.
A doua zi umpli puiul cu ceapa tăiată mărunt, crenvurştii tăiaţi şi măslinele tăiate rondele.
Pui puiul în tavă şi torni puţin ulei, apoi torni vinul. Acoperi tava cu folie de aluminiu şi laşi până pătrunde furculiţa în carne.
Apoi dai folia jos pentru a se rumeni puiul.
Pui umplut cu crenvursti, mustar si masline
Pofta buna!
Pui umplut cu pastă de ouă din: pui, ulei, franzela, oua, ceapa verde, verdeata, lapte, sare, piper. Ingrediente: 1 pui de circa 1 1/4 kg 100 ml ulei 2-3 felii de franzelă 3 ouă fierte 1 ou crud 3 fire ceapă verde 1 legătură verdeață 1 ceșcuță lapte sare piper Mod de […]
Reteta zilei: Piept de pui umplut
Piept de pui umplut din: piept de pui, ceapa,bacon, parmezan, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 3 piepti de pui 2 cepe feliate 6 felii de bacon rumenit 1/2 cană parmezan ras praf de usturoi sare piper 2 linguri de ulei de măsline Mod de preparare: Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Așezați bucățile […]
Pofta buna!