Pui umplut cu branză
PrinteazaO reteta delicioasa de pui umplut cu branza feta, unt, dovlecei, morcov, boia dulce, sare.
- 4 linguri cu unt
- 3 dovlecei
- 2 morcovi
- boia dulce
- sare
- 1 pui
- 150 g brânză feta
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă dovleceii şi brânza tăiată cubuleţe. Condimentează puiul cu sare şi boia şi unge-l cu două linguri cu unt.
Incearcă apoi să desprinzi cu grijă pielea de pe pieptul de pui şi laterale.
Umple cu amestecul de brânză şi dovlecei şi aşază puiul într-o tavă unsă cu restul de unt.
Toarnă o ceşcuţă cu apă şi lasă la cuptor, la foc moderat, mai bine de o oră.
Din când în când, stropeşte-l cu sosul format în tavă. Pe la jumătatea timpului, întoarce puiul şi pe partea cealaltă.
Serveşte-l pe pat de felii înăbuşite de dovlecei şi morcovi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de pui umplut cu branza feta
- pui umplut cu branza