Pui umplut cu branză

Printeaza

O reteta delicioasa de pui umplut cu branza feta, unt, dovlecei, morcov, boia dulce, sare.

Ingrediente:Pui umplut cu branză

  • 4 linguri cu unt
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • boia dulce
  • sare
  • 1 pui
  • 150 g brânză feta

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă dovleceii şi brânza tăiată cubuleţe. Condimentează puiul cu sare şi boia şi unge-l cu două linguri cu unt.

Incearcă apoi să desprinzi cu grijă pielea de pe pieptul de pui şi laterale.

Umple cu amestecul de brânză şi dovlecei şi aşază puiul într-o tavă unsă cu restul de unt.

Toarnă o ceşcuţă cu apă şi lasă la cuptor, la foc moderat, mai bine de o oră.

Din când în când, stropeşte-l cu sosul format în tavă. Pe la jumătatea timpului, întoarce puiul şi pe partea cealaltă.

Serveşte-l pe pat de felii înăbuşite de dovlecei şi morcovi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de pui umplut cu branza feta
  • pui umplut cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.