Pui umplut cu ficat in vin

Printeaza

Pui umplut cu ficat in vin din: pui, usturoi, ficatei, vin, cimbru, rozmarin, piper, boia, lamaie.

Ingrediente:

  • 1 pui mare
  • 5 căţei de usturoi
  • 300 g ficăţei de pui
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingură de cimbru
  • 2 fire de rozmarin
  • 1 linguriţă de piper măcinat
  • 1 linguriţă de boia
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui umplut cu ficat in vin: Sărează puiul, unge-l cu un amestec din trei căţei de usturoi pisaţi, cimbru, piper şi boia.

Pune-l într-o folie şi dă-l la rece.

Intre timp, rumeneşte ficăţeii cu puţin rozmarin, stinge-i cu vin, lasă-i la scăzut, taie-i mărunt. Sărează şi piperează.

Umple puiul cu ficăţei, aşază-l într-o tavă. Pune în jurul lui usturoiul rămas, întreg.

Aşază deasupra felii de lămâie.

Dă-l la cuptor circa o oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.