Pui umplut cu măr si ciuperci

Printeaza

 Pui umplut cu măr si ciuperciPui umplut cu mar si ciuperci

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 măr
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine puiul, îl treci prin flacăra de la aragaz ca să se pârlească şi îl speli încă o dată. Ungi puiul în interior cu ulei, condimentezi cu cimbru şi piper şi potriveşti de sare.

Speli bine ciupercile, le tai felii şi umpli pe jumătate puiul, pui şi mărul şi prinzi puiul cu sco­bitori ca să nu iasă umplutura. Il aşezi într-un vas ter- morezistent şi-l dai la cuptor pentru 1 şi 1/2 de oră.

Pui umplut cu măr si ciuperci

Pui umplut cu mar si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.