Pui umplut cu migdale

Printeaza

Pui umplut cu migdale din: pui, sare, chifle, lapte, oua, unt, sunca, migdale, piper, nucsoara, patrunjel.

Ingrediente:Pui_umplut_cu_migdale

  • 2 pui mici
  • sare
  • 4 chifle vechi de-o zi
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • 25 g unt
  • 100 g sunca
  • 70 g migdale nesarate
  • piper
  • nucsoara
  • 1 legatura patrunjel (curatat si tocat)

 

Mod de preparare:

Se spală puii, se şterg pe dinăuntru şi pe dinafară. Se taie cuburi chiflele şi se stropesc cu lapte. între timp se separă ouă­le şi se bat albuşurile. Se storc chiflele şi se ames­tecă împreună cu gălbenuşurile şi untul moale.

Se adaugă cuburile de şuncă şi migdalele tocate; se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, după gust şi se presară pătrunjelul tocat. Se adaugă apoi albuşul bătut şi se înglobează cu grijă.

Se umplu puii cu această compoziţie şi se aşază într-o tavă cu margine înaltă. Se toar­nă înăuntru apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace totul la cuptor cca 1 oră. Se scoate apoi folia de aluminiu şi se lasă să se rumenească puii.

Pui umplut cu migdale

Pui_umplut_cu_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.