Pui umplut cu nuci
PrinteazaO reteta de pui umplut cu nuc, mar, stafide, boia de ardei dulce, sare, piper, ulei cimbru, varza, marar si otet.
- un pui
- un măr
- o mână de nuci
- 50 g stafide
- boia de ardei dulce
- sare
- piper
- ulei
- cimbru
- o jumătate de varză
- o legătură de mărar
- oţet
Mod de preparare:
Puiul se curăţă şi se spală, apoi se unge cu sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce şi ulei. în interiorul puiului se pun felii de mere, jumătăţi de miez de nucă şi stafide.
Puiul umplut se pune într-o tavă, se toarnă apă, uleuţi vin, apoi se lasă să se coacă. Separat se face o salată din varză şi mărar tocat, miez de nucă sfărâmat, sare, piper, ulei şi oţet.
Poftă bună!