Pui umplut cu spanac şi quinoa
PrinteazaPui umplut cu spanac şi quinoa din: piept de pui file, quinoa, spanac, mozzarella, boia dulce, piper, ulei de masline.
- 300 g piept de pui file
- 50 g quinoa
- 400 g spanac
- 200 g cas sau mozzarella
- cate 1 varf de cutit boia dulce si piper
- ulei de masline sau de rapita
Mod de preparare:
Speli pieptul, îl tai în felii subţiri, le ambalezi în folie şi le subţiezi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Fierbi quinoa timp de 15 minute, în 300 ml apă, până când absoarbe toată apa. O laşi să se răcească, timp în care o amesteci cu două furculiţe.
Cureţi spanacul, îl speli şi îl opăreşti. îl scurgi bine şi îl mărunţeşti. Amesteci caşul ras sau mărunţit cu furculiţa, cu bobiţele de quinoa. Aşezi feliile de pui pe hârtie de copt unsă cu ulei. Pui deasupra un strat de spanac, apoi unul de amestec cu quinoa.
Presari condimente şi sare. Rulezi şi ambalezi strâns rulourile în folie. Le aşezi în tavă cu puţină apă şi le coci 35 de minute, la foc mediu.
Pui umplut cu spanac şi quinoa
Pofta buna!