Pui umplut la cuptor – usor de preparat
PrinteazaPui umplut la cuptor din: pui, morcovi, mazare, ceapa, ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper.
- 1 pui
- 2 morcovi
- 50 g mazăre
- 1 ceapă
- 2-3 ciuperci
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- 50 ml apă
- 4-5 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Toci ceapa, morcovii şi ciupercile, adaugi mazărea şi le pui la călit în puţin ulei, 5-6 minute.
Asezonezi cu sare şi piper după gust.
Umpli puiul cu acest amestec şi-l aşezi în tavă. Il asezonezi cu sare şi piper după gust, torni uleiul rămas şi apa, pui căţeii de usturoi si acoperi tava cu o folie.
Ţii la cuptor, la foc mic, 40-50 de minute. îndepărtezi folia şi mai laşi puiul 30 de minute, stropindu-l din când în când cu sosul din tavă.
Pui umplut la cuptor
Pofta buna!