Pui umplut cu ficatei de pasare

Printeaza

Pui umplut cu ficatei de pasare din: pui, ficatei de pasare, ceapa, oua, paine, sare, piper, patrunjel, unt sau untdelemn.

Ingrediente:

  • un pui
  • 3 ficăţei de pasăre
  • o ceapă
  • 2 ouă fierte
  • 2 ouă crude
  • o felie de pâine
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • o lingură unt sau untdelemn

 

Mod de preparare Pui umplut cu ficatei de pasare:

Se rumenesc uşor ficăţeii şi ceapa, în grăsime, pe foc mic şi acoperiţi cu un capac.

Apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu ouăle fierte şi pâinea înmuiată şi stoarsă.

Se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat şi ouăle crude. Se amestecă totul bine şi se umple cu această compoziţie puiul.

Se coase pielea puiului de la gât şi de sub piept, ca să nu iasă umplutura, se pune într-o cratiţă cu puţin untdelemn, puţină apă, sare şi se coace în cuptor la foc mic ca să pătrundă şi umplutura.

Când este gata, se taie întâi picioarele, apoi târtiţa, ca să se poată tăia restul în felii împreună cu umplutura. Se taie când este rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.