Pui umplut, invelit in pesmet

Printeaza

înfăşoară în folie adezivă 4 bucăţi de piept de pui, fără piele. întinde-le cu un sucitor până aproape îşi dublează suprafaţa. Imparte 100 g brânză Gorgonzola în 4 şi distribuie -l e pe fiecare piept de pui dezvelit de folie, împătureşte apoi carnea ca să acopere brânza.

Amestecă 1 lingură rozmarin proaspăt tocat cu 125 g pesmet alb proas­păt . Bate 2 ouă şi trece fiecare piept de pui prin ou, apoi prin pesmet, încinge 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugă puiul şi prăjeşte 5-6 min pe fiecare parte. Incălzeşte bine 350 g sos de paste cu roşii şi ardei iute cu 100 ml vin alb şi fierbe la foc mic 5 min. Serveşte cu pui, salată şi orez.

Pui umplut, invelit in pesmet

Pui_umplut_invelit_in_pesmet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.