Pui umplut, invelit in pesmet
Printeazaînfăşoară în folie adezivă 4 bucăţi de piept de pui, fără piele. întinde-le cu un sucitor până aproape îşi dublează suprafaţa. Imparte 100 g brânză Gorgonzola în 4 şi distribuie -l e pe fiecare piept de pui dezvelit de folie, împătureşte apoi carnea ca să acopere brânza.
Amestecă 1 lingură rozmarin proaspăt tocat cu 125 g pesmet alb proaspăt . Bate 2 ouă şi trece fiecare piept de pui prin ou, apoi prin pesmet, încinge 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugă puiul şi prăjeşte 5-6 min pe fiecare parte. Incălzeşte bine 350 g sos de paste cu roşii şi ardei iute cu 100 ml vin alb şi fierbe la foc mic 5 min. Serveşte cu pui, salată şi orez.
Pui umplut, invelit in pesmet
Pofta buna!