Pui umplut cu mere, alune si maghiran

Printeaza

Pui umplut cu mere, alune si maghiran din: pui, mere, alune, franzela, lapte, oua, unt, maghiran, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 pui mic
  • 2-3 mere
  • 100 g alune măcinate
  • 50 g franzelă
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • 75 g unt
  • maghiran
  • sare

Mod de preparare:

Inmoi pâinea în lapte. Decojeşti merele şi le tai în cubuleţe, îndepărtându-le şi cotoarele.

Storci pâinea şi o amesteci cu 50 g unt, alunele măcinate, merele, ouăle, maghiran şi sare după gust.

Speli puiul atât în interi­or; cât şi la exterior. îl usuci cu un şervet şi îl umpli cu amestecul pre­gătit.

Il aşezi într-o tavă şi îl ungi cu untul rămas, în prealabil topit.

Presari puiul cu sare, torni puţină apă şi intro­duci tava în cuptor, la foc mijlociu, pentru 1 oră.

Din 10 în 10 minute, scoţi tava, stropeşti puiul cu sosul format şi completezi cu apă.

Il serveşti cu o garnitură de cartofi natur.

 

Pui umplut cu mere, alune si maghiran

Pui_umplut_cu_mere_alune_si_maghiran

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Pui umplut cu pastă de ouă

Pui umplut cu pastă de ouă din: pui, ulei, franzela, oua, ceapa verde, verdeata, lapte, sare, piper. Ingrediente: 1 pui de circa 1 1/4 kg 100 ml ulei 2-3 felii de franzelă 3 ouă  fierte 1 ou crud 3  fire ceapă verde 1 legătură verdeață 1 ceșcuță lapte sare piper   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.