Pui umplut cu sarmalute in foi de vita

Printeaza

Pui umplut cu sarmalute in foi de vita din: pui, carne de vita, carne de porc, ceapa, foi de vita, sare, piper, marar, ulei.

Ingrediente:

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 50 g ceapa
  • 50 g orez
  • 200 g foi de vita
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui umplut cu sarmalute in foi de vita: Dai carnea de vita si de porc prin masina de tocat.

Ceapa o inabusi in ulei, cu sare, piper si orez, apoi o amesteci impreuna cu carnea si mararul, pana obtii o compozitie omogena, din care formezi sarmalute in foi de vita.

Puiul il speli si il dezosezi, exceptand aripile si picioarele.

Il umpli cu sarmalute, il cosi, dandu-i forma initiala.

Il introduci la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.