Pui umplut cu spanac si maruntaie de miel

Printeaza

Pui umplut cu spanac, maruntaie de miel, ceapa rosie, smantana, urda, vin alb, cimbru, busuioc si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 200 g spanac
  • 1/2 mărun­taie de miel
  • 2 cepe roşii
  • 2 linguri smântână
  • 50 g urdă
  • 1 pahar vin alb
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui umplut cu spanac si maruntaie de miel: Speli carnea de pui, o tai felii pe care le baţi ca pentru şniţele şi le presari cu sare şi piper.

Opăreşti măruntaiele şi le tai felii. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti împreună cu măruntaiele tăiate felii.

Le laşi puţin să se răcească apoi le amesteci cu smân­tână şi cu urda şi potriveşti de sare şi piper.

Speli apoi spanacul, îl opăreşti în apă clocotită cu sare şi când este gata, îl scurgi, îl pasezi şi-l amesteci cu un praf de sare. Intinzi pe fiecare felie de carne un strat subţire de spanac, apoi 2 linguri din compoziţia de miel, rulezi şi prinzi cu aţă cura­tă.

Pregăteşti astfel toate feliile de carne, apoi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei, torni vinul, presari cimbru, busuioc, sare şi piper şi dai totul la cuptor pentru 45 de minute.

Gata, laşi rulourile să se răcească, le desfaci aţa şi le tai felii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.