Pui umplut

Printeaza

Pui umplut din: pui, ficat de vitel, paine, ou, ceapa, unt, zeama de carne.

Ingrediente:Pui umplut

  • 1 pui mare
  • 150 g ficat de vitel
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de unt
  • 1/2 ceasca zeama de carne

 

Mod de preparare:

Se face o umplutura, din ficatul de vitel sau de pasare dat prin masina cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa si o ceapa prajita in unt. Se amesteca apoi cu un ou, sare si piper.

Dupa gust se pot adauga cateva ciuperci fierte sau putin usturoi bine sfaramat. Se umple puiul, se coase, ca sa nu iasa umplutura, si se asaza intr-o cratita. Se rumeneste in putin unt. Se adauga zeama.

Se acopera, se da la cuptor, se lasa sa fiarba inabusit. Se serveste cu legume si salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.