Pui cu umplutură de miel
PrinteazaPui cu umplutură de miel din: pui, ceapa, usturoi, ciuperci, carne de miel, ceapa, patrunjel, pesmet, ou, sare si piper.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.
- 1 pui potrivit ca marime
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 4 ciuperci albe
- 400 g carne de miel
- 1 legatura ceapa
- 1 legatura patrunjel
- 2 lingura pesmet
- 1 ou
- sare si piper
Mod de preparare:
Cureţi puiul bine şi desprinzi pielea de pe piept, formând un săculeţ unde vei pune umplutura.
Pregatesti umplutura: Toci mărunt ceapa, usturoiul, ciupercile, ceapa verde, verdeaţa, apoi adaugi carnea tocată de miel, sare, piper, ou, pesmet şi omogenizezi bine.
Umpli puiul sub piele cât şi în interior, apoi îl coşi cu o aţă închisă la culoare.
Condimentezi puiul la exterior, apoi îl pui într-o tavă cu apă şi-l dai la cuptor până devine auriu. Inainte de servire, scoţi ata.
Pui cu umplutură de miel
Pofta buna!
Asta e foarte interesanta