Pui cu umplutură de miel

Printeaza

Pui cu umplutură de miel din: pui, ceapa, usturoi, ciuperci, carne de miel, ceapa, patrunjel, pesmet, ou, sare si piper.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.

Ingrediente:Pui_cu_umplutura_de_miel

  • 1 pui potrivit ca marime
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 4 ciuperci albe
  • 400 g carne de miel
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 lingura pesmet
  • 1 ou
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Cureţi puiul bine şi desprinzi pielea de pe piept, for­mând un săculeţ unde vei pune umplutura.

Pregatesti umplutura: Toci mărunt ceapa, usturoiul, ciupercile, ceapa ver­de, verdeaţa, apoi adaugi carnea tocată de miel, sare, piper, ou, pesmet şi omogenizezi bine.

Umpli puiul sub piele cât şi în interior, apoi îl coşi cu o aţă închisă la culoare.

Condimentezi puiul la exterior, apoi îl pui într-o tavă cu apă şi-l dai la cuptor până devine auriu. Inainte de servire, scoţi ata.

Pui cu umplutură de miel

Pui_cu_umplutura_de_miel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta e foarte interesanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.