Pui vanatoresc cu legume

Printeaza

Pui vanatoresc cu legume din: pulpe de pui, rosii, amidon, oregano, cimbru, rozmarin, ardei, masline, ciuperci, usturoi, capere, sare.

Ingrediente:Pui_vanatoresc_cu_legume

  • 4 pulpe de pui
  • o conservă roşii în bulion
  • 2 linguri amidon
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin
  • un ardei gras verde
  • 250 g măsline
  • 4 linguri ciuperci feliate din conservă
  • 2 căţei usturoi
  • o lingură capere
  • o foaie dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

In sucul de roşii se desface amidonul şi apoi se pune în cratiţa de fiert. Se pun şi roşiile, se amestecă, se adaugă usturoiul feliat, condimentele şi se sărează.

Se lasă pe foc până se taie ardeiul cubuleţe, care se adaugă cu măslinele. Se pune şi puiul, se acoperă şi se lasă pe foc 2 ore.

Se pun şi ciupercile, caperele şi foaia de dafin şi se mai lasă 20 de minute la fiert.

Pui vanatoresc cu legume

Pui_vanatoresc_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.