Se curăță morcovii și varza. Morcovii se taie cubulețe, iar varza se toacă fâșii.
Legumele se așază într-o cratiță, împreună cu usturoiul curățat și tocat.
Se adaugă vin și muștar și se amestecă. Deasupra se așază pulpele de pui, spălate în prealabil, șterse cu prosoape de hârtie și presărate cu sare și piper.
Puiul și legumele se dau în clocot și se lasă să fiarbă cca 40 min. sub capac.
În acest timp, se descoperă vasul în câteva rânduri și se stropește carnea cu zeamă din cratiță.
Pui cu Busuioc și Roșii – Savoare Italiană în Propria Bucătărie din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, rosii cherry, busuioc, parmezan. Puiul cu busuioc și roșii este un fel de mâncare inspirat din bucătăria italiană, bogat în arome și ușor de preparat. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 4 bucati piept de pui deschise […]
Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir din: piept de pui, portocale, sos de soia, miere, ghimbir, sare, piper, usturoi, ulei de masline. Puiul glazurat cu sos de portocale și ghimbir este o reinterpretare modernă a unei rețete tradiționale chineze, aducând aromele dulci-acrișoare ale portocalelor și gustul picant al ghimbirului într-o combinație savuroasă. Acest […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce bine arata
Chiar ca, arata extraorinar puiul cu varza si morcovi
vai ce bine arata puiul asta cu varza si morcovi