Pui cu vin si mere
PrinteazaO reteta de pui cu vin si mere din: pui, vin alb, mere acrisoare, ulei de masline, sare, piper si nucsoara.
- 1 pui
- 150 ml vin alb
- 4 mere acrisoare
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si lasati-o la scurs. Condimentati-o cu sare, piper si nucsoara rasa si puneti-o intr-o tava. Puneti in vas si merele intregi. Turnati peste ingredientele vinul si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit.
Intoarceti din cand in cand carnea si stropiti-o cu zeama din tava. Tineti tava la cuptor pana scade tot lichidul. Mai lasati-o la cuptor pana cand scade tot lichidul. Mai lasati-o la cuptor inca 15 minute, ca sa se rumeneasca bine carnea, opriti focul si lasati tava in cuptor cu usa deschisa 10 minute.
Pui cu vin si mere
Pofta buna!