Pui in vin Riesling
PrinteazaO reteta de pui in vin Riesling din: pui, arpagic, ulei, ciuperci, praz, vin riesling, supa de pui, smantana, patrunjel, cimbru verde, sare si piper.
- 1 pui
- 400 g arpagic
- 50 ml ulei
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 fir de praz
- 200 ml vin Riesling
- 200 ml supa de pui
- 100 g smantana
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 fire cimbru verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi puiul, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţele. Presăraţi bucăţile cu sare şi piper, apoi prăjiţi-le în ulei, la foc potrivit, până când se rumenesc frumos pe toate părţile. Separat, căliţi în ulei prazul tocat, ciupercile tăiate în bucăţi mari şi arpagicul.
După 5-6 minute, stingeţi cu vinul şi adăugaţi smântână, supa de pui, cimbrul tocat, jumătate din legătura de pătrunjel, sare şi 1 piper, după gust. Puneţi în cratiţă şi bucăţile de pui, acoperiţi vasul cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc potrivit circa 30 de minute.
Serviţi preparatul cald, presărat cu pătrunjelul rămas, tocat mărunt.
Pui in vin Riesling
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pui-vin-riesling html