Pui cu vin rosu si struguri

Printeaza

Pui cu vin rosu si struguri din: ulei, pui, ceapa, vin, supa de pui, sare, piper, strugure.

Ingrediente:

  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 kg pui, tăiat în bucăţi
  • 1 ceapă roşie, feliată
  • 250 ml vin roşu
  • 250 ml supă de pui
  • sare şi piper negru măcinat, după gust
  • un ciorchine de strugure roşu, spălat

 

Mod de preparare Pui cu vin rosu si struguri:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi rumeneşte carnea pe ambele părţi. Scoate-le şi lasă-le deoparte.

Adaugă ceapa şi prăjeşte-o până se înmoaie, apoi toarnă vinul şi supa.

Pune înapoi carnea de pui în tigaie şi asezonează.

Lasă să fiarbă 30-40 de minute, până când carnea s-a fiert şi sosul a scăzut. Adaugă boabele de struguri şi incălzeşte.

Serveşte cu orez sau salată.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.