Pui cu vin rosu si struguri
PrinteazaPui cu vin rosu si struguri din: ulei, pui, ceapa, vin, supa de pui, sare, piper, strugure.
Ingrediente:
- 30 ml ulei de măsline
- 1 kg pui, tăiat în bucăţi
- 1 ceapă roşie, feliată
- 250 ml vin roşu
- 250 ml supă de pui
- sare şi piper negru măcinat, după gust
- un ciorchine de strugure roşu, spălat
Mod de preparare Pui cu vin rosu si struguri:
Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi rumeneşte carnea pe ambele părţi. Scoate-le şi lasă-le deoparte.
Adaugă ceapa şi prăjeşte-o până se înmoaie, apoi toarnă vinul şi supa.
Pune înapoi carnea de pui în tigaie şi asezonează.
Lasă să fiarbă 30-40 de minute, până când carnea s-a fiert şi sosul a scăzut. Adaugă boabele de struguri şi incălzeşte.
Serveşte cu orez sau salată.
Pofta buna!