Pui cu castane si vin din: pui, unt, faina, zahar, vin, castane, stafide, sare. Ingrediente: 2 pui mai mici sau 1 mediu 100 g unt 1 lingură de făină 2 linguri de zahăr 200 ml supă de pui sare 2 linguri de vin alb sec 30-40 castane curăţate de coajă 100 g stafide roşii […]
Pui cu vin si sos worcestershire
PrinteazaPui cu vin si sos worcestershire din: ulei, pui, sare, piper, morcovi baby, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, vin, sos worcestershire, iaurt.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.
În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei
- 1.5 kg pui, maruntit
- Sare si piper, dupa gust
- 16 morcovi baby, curatati de coaja
- 1 ceapa rosie, feliata
- 1 ardei gras verde, feliat
- 1 ardei gras rosu, feliat
- 16 ciuperci mici, feliate
- 90ml vin
- Sos worcestershire, dupa gust
- 40ml iaurt
Mod de preparare:
Incalziti uleiul, aszonati puiul si rumeniti pe toate partile aproximativ 15 minute.
Adaugati legumele si vinul si sosul worcestershire si gatiti inca 15 minute.
Turnati iaurtul si mai gatiti cateva minute. Serviti cald.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu castane si vin
Pofta buna!