O reteta delicioasa de puisori umpluti cu legume si fructe picante din: puisori, unt, praf de curry, piure de ghimbir, piure de usturoi, iaurt, piper negru, sare, seminte de mac, seminte de susan, unt, ardei iute, ceapa, fulgi de orez, caise uscate, stafide, porumb, coriandru, branza si ciuperci. Ingrediente: 2 puişori, curăţaţi, de aproximativ 400 […]
Puisori umpluti
PrinteazaPuisori umpluti din: pui, bacon, unt, chifle, ciuperci, ceapa, patrunjel, usturoi, coaja de lamaie, condiment, oua, lapte, sare, piper.
- 2 pui mici
- 4 felii bacon
- 40 g unt
umplutura:
- 6 chifle
- 200 g ciuperci Champignon
- 1 ceapa
- 2 legaturi patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita coaja de lamaie
- 1/2 lingurita condiment
- 4 oua
- 150 ml lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie chiflele cuburi si se asaza intr-un castron; se adauga ciupercile taiate felii, ceapa, patrunjelul si usturoiul tocate, coaja de lamaie, sare, piper si condimente.
Se adauga ouale si lapte si se amesteca bine.
Se curata puii si se indeparteaza surplusul de grasime. Se desprinde pielea de pe piept, cu degetele si se umple cu amestecul de ciuperci buzunarul care a luat nastere astfel.
Se asaza restul de umplutura in burtile puilor. Se asaza puii in tava si se inveleste fiecare cu cate doua felii de bacon.
Se adauga unt si apa si se coc 40 de mintue, in cuptorul incins la 180C.
Se scot puii din cuptor si se lasa sa se odihneasca circa 10 minute; apoi se taie jumatati si se servesc.
Puisori umpluti
Pofta buna!
poate iti place si:
Puişori umpluţi cu legume şi fructe picante
Pofta buna!