Pulpă de berbec cu garnitură de legume, cartofi natur şi varză de Bruxelles dată in unt

Printeaza

Pulpă  de berbec cu garnitură de legume, cartofi natur şi varză de Bruxelles dată in unt

Ingrediente:

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 300 g morcovi
  • 300 g varză de Bruxelles
  • 2 teline
  • 400 g cartofi
  • sare
  • piper boabe
  • 1 fir de praz
  • 4 căţei usturoi
  • cimbru
  • 40 g şuncă
  • 50 g capere
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 lărnîie
  • 100 g unt
  • 3/4 lingură făină
  • 1 lingură smîntînă

 

Mod de preparare:

Pulpă  de berbec cu garnitură de legume, cartofi natur şi varză de Bruxelles dată in unt: spală pulpa, se pune la fiert şi cînd începe să clocotească se scoate, se spală din nou şi se pune la fiert cu 3 1 apă curată, sare, piper boabe şi cim­bru.

Pe parcurs se pun morcovii, prazul, ţelina şi usturoiul tăiate. Se scoate cînd este fiartă.

Separat, se face sosul cu 50 g unt, 3/4 lingură făină, supa din zeama rămasă de la fiert, pulpa şi se fierbe 10 minute cu caperele şi şunca tăiate julien.

termină cu gălbenuşurile, zeama de lămiie şi cu smîntînă. Pulpa se taie felii, se aşează pe platou garnisită cu zarzavatul din supă, cartofii natur şi varza de Bruxelles fiartă şi dată în unt.

Sosul se serveşte separat la sosieră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Quiche cu Brânză Feta și Spanac

din: spanac, branza feta, oua, smantana, usturoi, ceapa, ulei de masline, sare, piper, oregano. Quiche-ul cu brânză Feta și spanac este o adevărată delicatesă, perfectă pentru micul dejun sau o cină ușoară. Combinând aromele bogate ale brânzei Feta cu prospețimea spanacului, acest preparat este o explozie de gust și […]

Midii cu Sos de Ghimbir și Lemongrass

din: midii, lemongrass, ghimbir, usturoi, ardei iute, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, coriandru, ulei vegetal, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei asiatice cu această rețete, o combinație perfectă de arome exotice care vă va teleporta direct în inima Asiei. Acest deliciu culinar nu doar că impresionează […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.