Pulpa de caprioara cu os
PrinteazaPulpa de caprioara cu os din: pulpa de caprioara, slanina, patrunjel, vin, ciuperci, faina, piper, sare, unt.
Ingrediente:
- 1 kg pulpă de căprioară
- 100 g de slănină
- 2-3 cepe mari
- o rădăcină de pătrunjel
- un pahar de vin alb
- 200 g de ciuperci
- o lingură de făină
- piper
- sare
- unt
Mod de preparare Pulpa de caprioara cu os:
Carnea se leagă cu o sforicică şi se pune în cratiţă împreună cu ceapa şi pătrunjelul curăţate şi tăiate felii, slănina tăiată mărunt şi puţin unt.
Se rumeneşte totul, apoi se adaugă făina, care, de asemenea, se rumeneşte şi se stinge cu vin şi 300 ml de apă.
Se adaugă piperul, sarea şi ciupercile tăiate feliuţe. Se fierbe acoperit şi la foc mic până ce scade sosul şi carnea este fiartă.
Pofta buna!