Pulpa de caprioara cu os

Printeaza

Pulpa de caprioara cu os din: pulpa de caprioara, slanina, patrunjel, vin, ciuperci, faina, piper, sare, unt.

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de căprioară
  • 100 g de slănină
  • 2-3 cepe mari
  • o rădăcină de pătrunjel
  • un pahar de vin alb
  • 200 g de ciuperci
  • o lingură de făină
  • piper
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare Pulpa de caprioara cu os:

Carnea se leagă cu o sforicică şi se pune în cratiţă împreună cu ceapa şi pătrunjelul curăţate şi tăiate felii, slănina tăiată mărunt şi puţin unt.

Se rumeneşte totul, apoi se adaugă făina, care, de asemenea, se rumeneşte şi se stinge cu vin şi 300 ml de apă.

Se adaugă piperul, sarea şi ciupercile tăiate feliuţe. Se fierbe acoperit şi la foc mic până ce scade sosul şi carnea este fiartă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.