Pulpă cu linte

Printeaza

Pulpă cu linte: pulpa de porc, ceapa, morcov, telina, cartofi, usturoi, linte, ulei, foi de dafin, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pulpa_cu_linte.png

  • 300 g pulpă de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 g linte
  • 40 ml ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 tegătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe şi o rumeneşti într-o tigaie cu ulei. Adaugi apoi legumele tăiate cubuleţe, cea­pa tocată şi usturoiul zdrobit.

După ce le-ai călit pui 1 1/2 ceaşcă de apă şi laşi să fiar­bă, amestecând din când în când.

Apoi adaugi lintea, care a fost înmuiată şi fiartă separat, foile de dafin, pă­trunjelul tocat, sare, piper, după gust. Laşi să mai fiar­bă împreună, circa 10 mi­nute si servesti imediat.

Pulpă cu linte

Pulpa_cu_linte.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.