Pulpa de curcan cu sos de bere din: pulpa de curcan, sare, piper, ulei, ceapa, morcov, pasta de rosii, faina, bere bruna, sos pentru carne de pasare, amidon.
Ingrediente:
1 pulpa superioara de curcan (circa 1,2 kg)
sare
piper
1 lingura ulei
3 cepe de dimensiuni medii
1 morcov mediu
1 lingura pasta de rosii
2 linguri faina
330 ml bere bruna
400 ml sos pentru carne de pasare
2-3 linguri amidon
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Dezosaţi pulpa de curcan, spălaţi-o cu apă rece, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi legaţi-o.
Condimentaţi-o cu sare şi piper, apoi prăjiţi-o în ulei pe ambele părţi şi scoateţi-o pe o farfurie.
Pregăţiţi ceapa şi morcovul, tăiaţi-le cuburi şi căliţi-le în grăsimea rămasă de la carne.
Adăugaţi pasta de roşii şi făina şi continuaţi să le căliţi. Stingeţi cu berea şi sosul pentru carnea de pasăre, puneţi din nou pulpa de curcan şi fierbeţi totul înăbuşit cca 1 oră. Scoateţi pulpa.
Daţi sosul printr-o strecurătoare, fierbeţi-l şi legaţi-l cu amidonul. Condimentaţi-l cu sare şi piper.
Garnitura potrivită: morcovi natur sau cartofi la cuptor.
Pulpa de curcan cu legume din: pulpa de curcan, ulei, usturoi, boia, piper, rozmarin, legume, unt, sare. Ingrediente: 4 bucăţi pulpă superioară de curcan 4 linguri ulei o lingură usturoi pudră boia dulce şi iute piper rozmarin o pungă mix de legume 20 g unt sare Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu boia, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mie una curcanul mi se pare mai tare decat puiul