Pulpa de berbec cu garnitura de morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, cartofi noi si andive

Printeaza

Pulpa de berbec cu garnitura de morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, cartofi noi si andive

Ingrediente:Pulpa de berbec cu garnitura de morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, cartofi noi si andive

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 150 g unt
  • sare
  • mujdei
  • 300 g morcovi
  • 250 g mazăre fină
  • 250 g fasole fidea
  • 1 conopidă
  • 300 g cartoji noi
  • 1 legătură pătrun­jel
  • 250 g andive

 

Mod de preparare:

Pulpa se frige la frigare în singe circa 45 minute. Pe parcurs se unge cu unt şi mujdei.

Se aşază pe un platou tăiată felii şi se garniseşte cu buchete de legume (morcovi, mazăre, fasole, conopidă, cartofi şi andive) fierte şi date în unt şi se presară cu pătrunjel tocat.

Separat se serveşte sos de Lyon .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.