Pulpa de berbec cu garnitura de morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, cartofi noi si andive
PrinteazaPulpa de berbec cu garnitura de morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, cartofi noi si andive
- 1,600 kg pulpă de berbec
- 150 g unt
- sare
- mujdei
- 300 g morcovi
- 250 g mazăre fină
- 250 g fasole fidea
- 1 conopidă
- 300 g cartoji noi
- 1 legătură pătrunjel
- 250 g andive
Mod de preparare:
Pulpa se frige la frigare în singe circa 45 minute. Pe parcurs se unge cu unt şi mujdei.
Se aşază pe un platou tăiată felii şi se garniseşte cu buchete de legume (morcovi, mazăre, fasole, conopidă, cartofi şi andive) fierte şi date în unt şi se presară cu pătrunjel tocat.
Separat se serveşte sos de Lyon .
Pofta buna!