Pulpa de berbec in stil arabesc
PrinteazaPulpa de berbec in stil arabesc din: pulpa de berbec, cartofi, ulei, piper, lamaie, sare.
- pulpă de berbec (miel, oaie, capră)
- 2 kg cartofi
- 1 cană de ulei de măsline
- piper
- suc de lămâie
- sare, după gust
Mod de preparare:
Se spală bine pulpa, se curăţă de pieliţe şi se sărează. Se pune într-o tavă unsă cu ulei şi se adaugă cartofii, tăiaţi rondele, acoperindu-se totul cu apă.
Se introduc la cuptor, întorcându-se din când în când, pentru a se pătrunde uniform, compleţându-se cu apă caldă ori de câte ori este nevoie.
Când este aproape gata, se unge bine cu suc de lămâie şi se piperează. Se lasă la cuptor până se rumeneşte frumos pe toate părţile.
Se serveşte caldă cu garnitură de salată verde sau de roşii.
Pofta buna!