Pulpa de berbec (jigou) la tava

Printeaza

Pulpa de berbec (jigou) la tava

Ingrediente:Pulpa de berbec (jigou) la tava

  • 1 pulpă de berbec
  • 1 lingură ulei
  • cateva cătei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 ceaşcă zeamă de carne

Mod de preparare:

Curăţăm şi spăîăm pulpa de berbec. Sărăm şi împănăm cu usturoi, ungem cu ulei şi presărăm piper. Apoi aşezăm frip­tura în tavă cu partea grasă în sus. Cu I/2 oră înainte de a servi la masă, dăm la cuptor.

Cand friptura s-a rumenit pe amandouă părţile, domolim focul, turnăm tavă zeama de carne şi lăsand să se frigă pînă la sfîrşit.

Cand este gata, lăsăm friptura să se racorească puţin, apoi o tăiem în felii urnoase şi o servim cu fasole albă fiartă cu garnitură de orez, varză de Bruxelles, cartofi întregi prăjiţi, piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.