Pulpa de caprioara in sos de verdeata

Printeaza

Pulpa de caprioara in sos de verdeata din: ulei, bacon, ceapa, usturoi, sare, piper negru, boia dulce, ardei iute, sos worcester, cimbru, salvie, pulpa de caprioara, supa de vanat, ardei grasi, slaninuta.

Ingrediente:Pulpa_de_caprioara_in_sos_de_verdeata

  • 60 ml ulei
  • 70 g bacon
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1-2 ardei iuti
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 lingura salvie
  • 700 g pulpa de caprioara fara piele
  • 200 ml supa de vanat
  • 2 ardei grasi
  • 4 felii slaninuta

 

Mod de preparare:

Se taie mărunt baconul şi se prăjeşte în ulei; se adaugă ceapa tocată, apoi felii de usturoi; se călesc puţin, se iau de pe foc şi se adaugă sare, piper, boia, ardei iuţi, sos Worcester, salvie şi cimbru. Amestecul se toarnă într-un vas de porţelan şi se lasă să se răcorească.

Se taie carnea felii şi se aşază în această marinată; se amestecă, se acoperă şi se lasă la frigider peste noapte. Se toarnă apoi totul într-o cratiţă şi se adaugă şi supa.

Se dau în clocot, apoi se reduce focul şi se acoperă vasul. Se înăbuşă la foc moale, până ce se înmoaie carnea (cca 2 ore şi jumătate). Ardeii graşi se taie cuburi şi se prăjesc în slănină. Se presară pe friptură.

Pulpa de caprioara in sos de verdeata

Pulpa_de_caprioara_in_sos_de_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.