Pulpa de curcan cu ciuperci

Printeaza

Pulpa de curcan cu ciuperci din: pulpa de curcan, nucsoara, usturoi, ciuperci, ceapa, cimbru, dafin, rosii, ulei, vin, supa de legume, castraveti, kaizer, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa de curcan cu ciuperci

  • 1 pulpă de curcan
  • 1 praf nucşoară
  • 1 căpăţână usturoi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • cimbru
  • 2 frunze dafin
  • 400 g roşii
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml vin alb sec
  • 100 ml supă de legume
  • 4 castraveţi mici, muraţi
  • 100 g kaizer
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine pulpa şi o tamponezi cu un prosop de hârtie absorbant. Condimentezi cu sare, piper şi nucşoară, după gust. Tai kaizerul în bucăţi.

Usturoiul îl cureţi şi îl toci mărunt. Crestezi roşiile în cruce deasupra şi le pui la fiert în apă cu sare 5 minute. Le scoţi, le cureţi de coajă, le tai cuburi şi toci cimbrul.

Incingi uleiul şi prăjeşti pulpa, apoi o scoţi, o laşi deoparte. In uleiul rămas, pui frunzele de dafin, căleşti ceapa tăiată julien, usturoiul şi kaizerul.

Adaugi roşiile, cimbrul, ciupercile feliate, vinul şi supa. Laşi pe foc până scade zeama şi adaugi şi castraveţii muraţi, tăiaţi fin. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi torni peste ea legumele.

Introduci vasul în cuptorul încins, 30 de minute. Serveşti cald.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.