Pulpa de curcan cu legume
PrinteazaPulpa de curcan cu legume din: pulpa de curcan, ulei, usturoi, boia, piper, rozmarin, legume, unt, sare.
- 4 bucăţi pulpă superioară de curcan
- 4 linguri ulei
- o lingură usturoi pudră
- boia dulce şi iute
- piper
- rozmarin
- o pungă mix de legume
- 20 g unt
- sare
Mod de preparare:
Se amestecă uleiul cu boia, usturoi, sare şi piper. Cu acest amestec se unge carnea şi se aşază pe hârtie de copt. Se împachetează în sus ca să nu se scurgă sucul la copt şi se lasă 60 de minute la cuptor.
Cu 15 minute înainte de a fi gata, se desface pachetul cu grijă şi se iasă să se rumenească. Legumele se trag la tigaie cu unt, până se rumenesc uşor, apoi se servesc cu carnea de curcan.
Pofta buna!