Pulpa de miel cu ceapa

Printeaza

O reteta gustoasa de pulpa de miel cu: ceapa verde, usturoi verde, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel, ulei.

Ingrediente:Pulpa de miel cu ceapa

  • o pulpă de miel de 1-2 kg
  • 3 legături ceapă verde
  • o legătură usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • 150 ml vin alb
  • 300 g sparanghel
  • ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc şi sare, se unge cu ulei de floarea soarelui si se lasă la rece.

Separat, se curăţă spa­ranghelul, se prinde într-un mănunchi şi se opăreşte aproximativ 30 de minute în apă cu sare.

Se curăţă ceapa si usturoiul, se spală si se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de ustu­roi.

Se aşază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei si cu sare, se aşază pulpa si se dă la cuptor. Se coace la foc potrivit, până se rumeneşte.

Pulpa de miel cu ceapa

Pulpa de miel cu ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.