Pulpa de miel cu ceapa
PrinteazaO reteta gustoasa de pulpa de miel cu: ceapa verde, usturoi verde, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel, ulei.
- o pulpă de miel de 1-2 kg
- 3 legături ceapă verde
- o legătură usturoi verde
- sare
- cimbru
- busuioc
- 150 ml vin alb
- 300 g sparanghel
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc şi sare, se unge cu ulei de floarea soarelui si se lasă la rece.
Separat, se curăţă sparanghelul, se prinde într-un mănunchi şi se opăreşte aproximativ 30 de minute în apă cu sare.
Se curăţă ceapa si usturoiul, se spală si se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de usturoi.
Se aşază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei si cu sare, se aşază pulpa si se dă la cuptor. Se coace la foc potrivit, până se rumeneşte.
Pulpa de miel cu ceapa
Pofta buna!