Pulpă de miel cu gutuie si garnitură de orez

Printeaza

Pulpă de miel cu gutuie si garnitură de orez

Tai bucăţi din pulpa de miel cu grosimea de 1 cm şi late cât palma. Le ungi cu usturoiul pisat, apoi le presari cu piper şi busuioc uscat. Le laşi aşa 2-3 ore să se pătrundă, după care pe fiecare felie de carne pui o bucată de gutuie, rulezi şi prinzi carnea la capete cu scobitori. în scobitoare vei înfige alt cubuleţ de gutuie şi o felie de ardei gras.

Aşezi bucăţile într-o tavă adâncă, torni 1 pahar de ulei, 2 pahare cu apă, presari piper, sare şi dai la cuptor. Când bucăţile sunt rumenite fru­mos, torni peste ele 2 pahare de vin alb şi mai laşi cam 15 minute la cuptor.

Serveşti cu garnitură de orez fiert, peste care torni puţin sos din tavă şi cu salată de castraveţi proaspeţi, cu felii subţiri de lămâie şi gutuie.

Pulpă de miel cu gutuie si garnitură de orez

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.