Pulpa de miel cu legume cu garnitura de legume, sote de fasole fidea si cartofi natur

Printeaza

 Pulpa de miel cu legume cu garnitura de legume, sote de fasole fidea si cartofi natur

Ingrediente:Pulpa de miel cu legume cu garnitura de legume, sote de fasole fidea si cartofi natur

  • 1 pulpă miel (1,800 kg)
  • 300 g morcovi
  • 2 telina
  • 80 g unt
  • 1 fir praz
  • sare
  • 250 g fasole fidea
  • 350 g cartofi noi
  • 1 varză mare creaţă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 /2 lin­gură făină
  • 1/2 lămîie
  • 50 g capere
  • 1 lingură smantană

 

Mod de preparare:

Pulpa se pune la fiert cu apă şi sare. Pe parcurs se pun morcovii, ţelina praziil şi varza.

Cînd pulpa a fiert se scoate şi se aşază tăiată pe un platou garnisită cu legumele din supă, fasolea fiartă şi dată în unt şi cartofii natur.

Separat, la sosieră, se serveşte sosul de capere din 40 g unt, 1/2 lingură făină, i/4 litru supă (caperele se fierb 5-6 minute şi se termină cu gălbenuşurile, smîntînă şi zeama de lămîie).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O fi carnea de miel mai greu de digerat, dar e asa buna…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.