Pulpa de miel cu verdeturi

Printeaza

Pulpa de miel cu verdeturi din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, vin, rozmarin, cimbru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pulpa de miel cu verdeturi

  • 1 pulpă superioară de miel
  • 3 legăţturi ceapă verde
  • 3 legături usturoi verde (sau leurdă)
  • 300 ml vin alb
  • 4-5 crenguţe de rozmarin proaspăt
  • 4-5 crenguţe de cimbru proaspăt
  • sare
  • piper negru
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Taie mărunt verdeţurile, pune-le într-un castron, adaugă sare şi puţin ulei, amestecând uşor până obţii o pastă.

Crestează pulpa de miel astfel încât să obţii un buzunar suficient de încăpător. îndeasă în el umplutura şi leagă pulpa cu aţă alimentară. Aşază carnea într-o tavă încăpătoare, adaugă sare şi piper negru măcinat, puţin ulei de măsline, vinul şi o căniţă de apă.

Acoperă şi dă la cuptor pentru 3-4 ore, stropind carnea cu sosul din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.