Pulpa de miel la cuptor cu garnitura de sote de spanac si cartofi

Printeaza

 Pulpa de miel la cuptor cu garnitura de sote de  spanac si cartofi

Ingrediente:Pulpa de miel la cuptor cu garnitura de sote de spanac si cartofi

  • 1,600 g pulpă de miel
  • 1,500 kg spanac
  • sare
  • piper
  • 4 căţei usturoi
  • 400 g cartofi
  • 150 g unt
  • nucşoară
  • 3 linguri sos de friptură
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa cu osul scos se frige la cuptor 1 oră (dacă o dorim în sînge, 30 mi­nute). Pe parcurs se stropeşte cu ulei şi cu mujdei.

Cînd este gata se taie felii şi se aranjează pe un platou garnisită cu foi de spanac opărit, sotat în unt,cu nucşoară rasă şi cartofi sote cu unt şi verdeaţă tocată. în tava în care a fost friptă pulpa se face sosul, care se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.