Pulpa de miel la cuptor cu garnitura de sote de spanac si cartofi
PrinteazaPulpa de miel la cuptor cu garnitura de sote de spanac si cartofi
- 1,600 g pulpă de miel
- 1,500 kg spanac
- sare
- piper
- 4 căţei usturoi
- 400 g cartofi
- 150 g unt
- nucşoară
- 3 linguri sos de friptură
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Pulpa cu osul scos se frige la cuptor 1 oră (dacă o dorim în sînge, 30 minute). Pe parcurs se stropeşte cu ulei şi cu mujdei.
Cînd este gata se taie felii şi se aranjează pe un platou garnisită cu foi de spanac opărit, sotat în unt,cu nucşoară rasă şi cartofi sote cu unt şi verdeaţă tocată. în tava în care a fost friptă pulpa se face sosul, care se serveşte la sosieră.
Pofta buna!