Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata
PrinteazaPulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata din: bere, pulpa de miel, usturoi verde, rosii, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper.
- 400 ml bere
- 1 pulpă de miel
- 6 fire de usturoi verde
- roșii
- pătrunjel verde
- mărar verde
- boia de ardei dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță usturoiul și se toacă rondele. Se pune în tava în care urmează să se coacă friptura, împreună cu verdeața tocată. Se porționează pulpa de miel, se presară cu sare, piper și boia dulce. Se pune pe patul de usturoi și se toarnă berea.
Se acoperă tava cu folie de staniol și se coace 90 minute la foc moderat. Se îndepărtează folia și se mai coace 30 minute. Se servește cu roșii proaspete
Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si verdeata
Pofta buna!