Pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paşte

Printeaza

O reteta de pulpa de miel la cuptor pentru masa de Paste din: pulpa de miel, vin, apa, piper, coriandru, ceapa, cimbru, sare, usturoi si rosii.

Ingrediente:Pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paşte

  • o pulpă de miel
  • 300 ml de vin
  • 300 ml de apă
  • piper alb, negru
  • coriandru
  • ceapă
  • cimbru
  • sare
  • două căpăţâni de usturoi
  • două roşii

 

Mod de preparare:

Pulpa de miel se spală se crestează cu cuţitul două straturi pe ambele părţi. In şanţuri se pun căţei de usturoi, roşiile tăiate şi condimentele. Se aşază pulpa într-o tavă, se toarnă apă şi vin, se acoperă tava şi se dă la cuptor la foc iute.

După jumătate de oră se întoarce pulpa pe cealaltă parte, se acoperă tava şi se dă iarăşi la cuptor. După alte 30 de minute se scoate capacul şi se lasă tava la cuptor fără capac pentru ca pulpa să se rumenească.

Pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paşte

Pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paşte

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • miel la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.