Pulpa de miel la gratar cu rozmarin
PrinteazaPulpa de miel la gratar cu rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel.
- 1/2 ceapa
- 4 catei de usturoi, curatat
- 2 linguri de frunze de rozmarin
- coaja de la 1 lamaie
- 1 lingura otet de mere
- 2 linguri ulei de masline
- sare si piper negru proaspat macinat
- 1 buc pulpa de miel, dezosata
Mod de preparare:
Puneti ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere si ulei de masline intr-un blender si procesati pana la omogenizare. Se presara carnea de miel cu sare si piper.
Puneti amestecul de ceapa si dati la rece 1-2 ore.
Scoateti din frigider si lasati 20 de minute. Incalziti gratarul si infigeti o frigaruie. Puneti mielul pe gratar si gatiti 10-15 minute pe fiecare parte.
Transferati pe o farfurie mare, se acopera cu folie de aluminiu si lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute.
Pofta buna!