Pulpa de miel la tava cu maghiran, busuioc si coriandru
PrinteazaPulpa de miel la tava cu maghiran, busuioc si coriandru din: busuioc, coriandru, mustar, ulei, piper, concentrat de legume, maghiran, boia de ardei dulce, vin si pulpa de miel.
Ingrediente:
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingura mustar
- 100 ml ulei
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita concentrat de legume
- 1 lingurita maghiran
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- 50 ml vin
- 1 buc. pulpa de miel
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se pune la marinat intr-o solutie preparata din ulei, vin, piper, conncentrat de legume, coriandru, maghiran, boia de ardei, busuioc si se tin o ora, dupa care se scot si se prajesc in unt pe fiecare parte pentru a capata culoare. Se toarna solutia in care au stat la macerat intr-o tava si carnea se unge pe toate partile cu mustar, apoi se aseaza in tava si se baga la cuptor.
Din cand in cand o stropim cu sosul din tava pentru a nu se usca. O lasam la cuptor circa 1 ora dupa care o scoatem si o servim alaturi de garnitura dorita.
Pofta buna!