Pulpa de miel la tava cu maghiran, busuioc si coriandru

Printeaza

Pulpa de miel la tava cu maghiran, busuioc si coriandru din: busuioc, coriandru, mustar, ulei, piper, concentrat de legume, maghiran, boia de ardei dulce, vin si pulpa de miel.

Ingrediente:Retete_15

  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 50 ml vin
  • 1 buc. pulpa de miel

 

Mod de preparare:

Se spala pulpa de miel si se pune la marinat intr-o solutie preparata din ulei, vin, piper, conncentrat de legume, coriandru, maghiran, boia de ardei, busuioc si se tin o ora, dupa care se scot si se prajesc in unt pe fiecare parte pentru a capata culoare. Se toarna solutia in care au stat la macerat intr-o tava si carnea se unge pe toate partile cu mustar, apoi se aseaza in tava si se baga la cuptor.

Din cand in cand o stropim cu sosul din tava pentru a nu se usca. O lasam la cuptor circa 1 ora dupa care o scoatem si o servim alaturi de garnitura dorita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.