Pulpa de miel umpluta cu garnitura de sote de fasole fidea si cartofi si ciuperci pe crutoane

Printeaza

Pulpa de miel umpluta cu garnitura de sote de fasole fidea si cartofi si ciuperci pe crutoane

Ingrediente:Pulpa de miel umpluta cu garnitura de sote de fasole fidea si cartofi si ciuperci pe crutoane

  • 2 pulpe mici de miel
  • 350 g ficat de miel
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 ou
  • 1 felie franzelă
  • 500 g fasole fidea
  • 300 g cartofi noi
  • 1 legătură pă­trunjel
  • 12 ciuperci
  • 12 crutoane prăjite
  • 100 g zarzavat
  • 100 g unt
  • puţin vin roşu
  • puţină făină
  • 1/4 l supă

 

Mod de preparare:

Se scot oasele de la pulpe, se umplu cu tocătură (preparată din ficatul şi 1/2 ceapă tocate amestecate cu franzela înmuiată în apă si stoarsă, 1 ou crud şi sare) şi se leagă cu o sfoară subţire.

Se frig înăbuşite cu zarzavatul, 1/2 ceapă, sare şi piper. Cînd sînt gata se scot şi se face sosul cu puţină făină, supă, 2 linguri sos brun şi puţin vin roşu.

Pulpele se taie felii şi se aşază pe un platou garnisite cu fasole fidea fiartă şi dată în unt, ciupercile pe crutoane şi cartofii noi natur cu pătrunjelul tocat.

Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin pe friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.