Pulpa de porc cu bere

Printeaza

Pulpa de porc cu bere

Pulpa de porc cu bere

Ingrediente:

  • două kilograme de pulpă de porc cu şorici
  • un kg de arpagic
  • un kg de morcovi
  • un litru de bere
  • cuişoare
  • ulei
  • piper
  • sare
  • legume

Mod de preparare:

Se spală pulpa de porc, se dă cu sare şi se împănează cu morcovi. Se înţeapă şoriciul şi se împănează cu boabe de cuişoare.

Apoi, pe o tavă se aşază un pat de arpagic, morcovi rondele, se pune pulpa, se unge cu ulei, se adaugă bere şi se lasă la cuptor aproxi­mativ două ore.

După ce se rumeneşte pe ambele părţi, se toarnă berea şi se mai lasă la cuptor zece minute. Se serveşte cu garnitură de cartofi.

Pulpa de porc cu bere

Pulpa de porc cu bere1.jpg  Pulpa de porc cu bere2.jpg  Pulpa-de-porc-cu-bere5  Pulpa de porc cu bere.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.