Pulpa de porc cu ceapa si ardei

Printeaza

Pulpa de porc cu ceapa si ardei din: pulpa de porc, ceapa, ardei capia, sare, piper, miere, boia de ardei, cimbru, unt, ulei de masline, vin.

Ingrediente:Pulpa_de_porc_cu_ceapa_si_ardei

  • 800 g pulpă de porc
  • 6 cepe mari
  • 4-5 ardei capia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 cana vin

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie cubuleţe carnea de porc şi se perpeleşte în untul amestecat cu uleiul de măsline. Se condimentează cu sare, cimbru, piper şi busuioc.

Se stropeşte cu vin alb, iar apoi se adaugă ceapa tăiată solzişori şi se amestecă continuu să nu se prindă.

Dacă ardeii capia sunt prea mari, se taie fâşii şi se pun în cratiţă să fiarbă cu celelalte ingrediente, stropindu-se cu apă şi vin.

După ce s-au făcut, se condimentează cu sare, boia şi cimbru şi se bagă la cuptor câteva minute. Se serveşte cu garnitură de orez şi salată verde.

Pulpa de porc cu ceapa si ardei

Pulpa_de_porc_cu_ceapa_si_ardei

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.