Pulpa de porc cu lamaie

Printeaza

Pulpa de porc cu lamaie din: pulpa de porc, lamaie, cartofi, cimbru, coriandru, supa de legume, sare, piper, cuisoare, ulei.

Ingrediente:Pulpa de porc cu lamaie

  • 1,5 kg pulpă de porc (întreagă)
  • 3 lămâi
  • 600 g cartofi
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • 1 linguriţă seminţe de coriandru uscat
  • 500 ml supă dş legume
  • sare
  • piper
  • cuişoare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi carneâ de pieliţe şi tendoa­ne, o speli, o scurgi, apoi o tam­ponezi cu şerveţele. Ungi carnea cu ulei şi presari coriandru, cimbru, sare şi piper după gust. Pui carnea într-o tavă, adaugi supa de le­gume şi dai tava la cuptor timp de 45 de minute.

După acest timp, scoţi şi tapetezi friptura cu felii de lămâie, prinse cu cuişoare sau scobitori. Pui din nou tava la cuptor, pentru 15 minute. După ce pulpa de porc s-a rumenit bine, o scoţi din cuptor, o laşi să se răcească puţin, după care o tai feliuţe subţiri.

Serveşti pulpa de porc caldă, cu cartofi natur sau altă garnitură la alegere.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.