Pulpa de porc cu legume
PrinteazaPulpa de porc cu legume din: pulpa de porc, conopida, morcovi, fasole, dovlecei, ceapa, ardei, vin, patrunjel, sare, piper, tarhon, usturoi, ulei, smantana.
- 1 kg pulpa de porc
- 1 conopida mica
- 2 morcovi
- 200 gr fasole verde
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 100 ml vin alb
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
- tarhon
- usturoi
- 100 ml ulei
- 200 gr smantana
Mod de preparare:
Carnea se va taia in bucati potrivite, se condimenteaza cu sare, piper, putin tarhon, 3 catei de usturoi si 50 ml ulei, se introduce la cuptor aproximativ 10 minute.
Legumele se vor curata, spala si se vor taia ceva mai mare (morcovul bare potrivite, dovleceii felii, ceapa, ardeiul rondele, conopida, rosiile buchetele, se condimenteaza, se adauga vinul, putina supa si se introduc la cuptor 15-20 minute.
Se adauga tarhonul si patrunjelul taiat marunt. Se adauga smantana la servire.
Pofta buna!