Pulpa de porc cu mere si ceapa

Printeaza

Pulpa de porc cu mere si ceapa din: pulpa de porc, ceapa, mere, margarina, vin, sare, piper, boia, maghiran.

Ingrediente:Pulpa de porc cu mere si ceapa

  • 800 gr pulpa de porc
  • 400 gr ceapa
  • 300 gr mere acrisoare
  • 1 lingura margarina
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita, maghiran

Mod de preparare:

Carnea se imparte cite doua bucati la portie, se condimenteaza si se introduce la cuptor timp de 7-8 minute, apoi se adauga ceapa taiata pestisori, merele taiate felii potrivite, si se introduce la cuptor inca 10 minute (vasul trebuie sa fie acoperit) se toarna vinul si se mai lasa inca 10 minute in cuptor.

Se serveste cu garnitura de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.