Pulpa de porc cu salata de rosii
PrinteazaPulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti.
- 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg
- 1 capatana usturoi
- sare
- piper
- chili
- bulion
- 3 rosii
- 4 castraveti
Mod de preparare:
Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se adauga chili si se pun cateii de usturoi curatati printre partile crestate.
Se da la macerat in frigider pentru aproximativ 2 ore. Se scoate din frigider si se aseaza intr-o cratita potrivita intr-un sos de bulion si se da cuptor timp de 1h 30 minute.
Cand carnea este aproape gata se spala rosiile, se curate si se spala castravetii pentru slata. Se taie bucati intr-un castron, se sareaza si pipereaza, se adauga un strop de ulei.
Carnea fierbinte se serveste impreuna cu salata de rosii.
Pofta buna!