Pulpa de porc cu sos de soia
PrinteazaPulpa de porc cu sos de soia din: pulpa de porc, morcov, sos de soia, sare, piper, zahar, ceapa, alune, amidon, castraveti, ulei.
- 300 g pulpă porc
- 1 morcov
- pastă ardei iute
- sos soia
- 1/2 cană supă de legume
- sare
- zahăr
- alune
- amidon
- castraveţi
- ceapă verde
- piper alb, măcinat
- ulei floarea soarelui, pentru prăjit
Mod de preparare:
Pulpa de porc se curăţă, se spală, se taie cuburi de mărime potrivită şi se căleşte în ulei bine încins înainte, împreună amidonul şi cu pasta de ardei iute.
Când s-a făcut, se adaugă alunele, prăjite separat înainte, şi supa de legume.
După aproximativ un minut se adaugă sarea, zahărul, piperul, sosul de soia, ceapa verde şi morcovul, curăţate şi tăiate cuburi mici şi castravetele curăţat, tăiat cuburi mai mari.
Se lasă, la foc mediu, până ce sosul scade vizibil, amestecându-se periodic, uşor.
Se serveşte caldă.
Pofta buna!